András Gachályi profilképe
András Gachályi Lajos Te örökifjú vagy.
András

Katalin Hajdu profilképe
Katalin Hajdu Nagyon szépen köszönöm,hogy meghallgathattam a Kis Hercegből ezt a részt, ugyan olyan csodálatos hangod van, mint mikor énekelsz. Hál’ Istennek volt szerencsém élőben is hallani, nagyra becsülöm a munkásságodat.
Katalin

Andorné Kéri
Andorné Kéri Kedves Lui, ez a dal könnyeket csal a szemembe olyan szépen tudod előadni, sok érzéssel, köszönöm!!!!!!
Gabi

Kómár Gyula Még mindig imádom a hangod!
Gyula

Clara Kolovrath profilképe

Clara Kolovrath NEKEM MINDEN ELŐADÁSOD NAGYON JÓÓÓ ! Már megint egy szuper alkotás! Imádom hallgatni ezeket, és a munkádat, dalaidat! 

Clara

Ildikó R. Kókai profilképe
Kedves Lajos!Imádom ezt a dalt ?? még a 80-as évekbeli Európa Hotel Diszkóból ismerem!Klassz fellépések voltak csak gratulálni tudok!Jó visszaemlékezni azokra a műsorokra örülök,hogy láthattam! 🙂 ????
Ildikó

Sándor Tandory profilképe
Sándor Tandory Lui! Emlékszel még rám,-talán!!! Jövő héten elmennénk,ha lehet! Kár lenne Téged nem meghallgatni!
Sándor

Irén Bogárné profilképe
Irén Bogárné Nagyon tettszik a hang , én most hallom önt először .
Irén

Zsuzsanna Varga Lui @ Ez a TE igazi világod ..a SHOWBUSINES !
Zsuzsa

Eleonóra Takács AZ EGYIK LEGJOBB HAZAI ÉNEKESNEK TARTALAK , AKI , HOSSZÚ IDŐN KERESZTÜL , SOK SZÉP , DALÁVAL , SOKSZÍNŰ HANGJÁVAL , KIVÁLÓ EGYÉNISÉGÉVEL , MARADANDÓT ALKOT , IDEHAZA ÉS , KÜLFÖLDÖN , EGYARÁNT . TOVÁBBI , SOK SIKERT , LUI !
Eleonóra

Az elmult évben volt szerencsém egy személyes találkozásra ezzel a csodálatos művésszel. Nagyon igaz, hogy sajnos nem sok figyelmet kap és keveset foglalkoztatják /TV, Rádió és ahol több ember is élvezhetné művészetét. Ő az a művész, aki szerény, alázatos és nagyon szórakoztató. A hangja csodálatos /én nagyon szeretem ezt a kissé karcos hangot, /remélem nem bántottam meg ezzel a hasonlattal/ Ahol találkoztunk /csak női körben/töltöttünk Vele több mint egy órát és mindenféléről beszélgethettünk Vele. Nagyon nyitott ember a világ összes dolgai iránt, és nagyon kellemes beszélgető partner. Imádtuk ahányan csak ott voltunk, ittuk szavait és a végén még ajándékot is kaphattunk Tőle,/egy olyan CD lemez, amit mindenki szívesen hallgatna, ha tudná, hogy milyen stílusú számok vannak rajta/ Éppen vendégem volt egy Spanyolországban élő magyar származású üzletasszony és amíg a repülőtérre mentünk éppen az Ő CD-je volt bent a lejátszóban. A hölgy 37 éves és el volt ájulva a szövegektől és a zenéjétől, Neki rögtön kellett, amit el is kért tőlem azzal, hogy majd ha jön visszahozza a dedikált példányt. Sajnos még azóta nem jött, pedig én is szívesen hallgattam, mindig amikor betettem. Ez úton is köszönöm, hogy személyesen is megismerhettem ezt a méltatlanul mellőzött csodálatos Művészt. Kívánok Neki és szeretteinek áldásos. nagyon szép nyarat és művészetéhez pedig sok sikert.
Ilona

Gizella Rošková Dencső nagyon jo, már végre valami jot is lehet hallani
Gizella

LUI